Concentracions i tractorada durant la jornada d'aturada general al Ripollès

NacióRipollès farà vaga informativa fins a les 20.00 hores

Un tractor protegint un col·legi electoral de Ripoll, aquest diumenge
Un tractor protegint un col·legi electoral de Ripoll, aquest diumenge | NacióRipollès
Redacció
02 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 22:25h
Aquest dimarts, Catalunya s'atura per rebutjar frontalment les càrregues policials avalades pel govern espanyol per intentar frenar el referèndum, que han deixat un balanç de quasi 900 ferits. Al Ripollès, bona part de les empreses i institucions participaran de l'aturada general de país, i també es faran concentracions, diferents activitats i una tractorada a Ripoll per dinamitzar la jornada de vaga a la comarca.

Una de les institucions que s'hi adhereixen és el mateix Consell Comarcal del Ripollès, que suspèn totalment la seva activitat institucional durant el 3 d'octubre. Durant tota la jornada, el Comitè en Defensa del Referèndum, creat recentment per protegir els col·legis electorals al Ripollès, organitza activitats en relació amb l'aturada.
 

La persiana del Consell Comarcal del Ripollès, baixada. Foto: CC Ripollès


A dos quarts de vuit del matí, es farà una marxa lenta amb cotxes, bicicletes, patinets o tractors des de la Solana, a l'entrada sud de Ripoll. Tot seguit, a la plaça de la Llibertat de la capital del Ripollès, taller de pintura de pancartes, perquè a les 12h del migdia hi ha una concentració a la plaça del Monestir. A les dues de la tarda, també des de la Solana, es durà a terme una tractorada, que acabarà en una altra concentració a la plaça de l'Ajuntament, "pels drets i les llibertats."

NacióRipollès, amb els drets de tots

Pel que fa a NacióRipollès, el diari ha decidit sumar-se a la convocatòria de parada de país, des d'aquest dilluns a les 20.00 hores i fins dimarts a la mateixa hora. NacióDigital mantindrà serveis mínims amb un minut a minut centralitzat de país, i el diari i les seves delegacions territorials tornaran a posar-se en marxa a partir de les 20.00 hores de dimarts, per explicar el transcurs, efectes i conseqüències del dia.