VÍDEO «Votarem!», l'alegria a Ripoll quan s'han activat les meses del referèndum

A primera hora, s'han registrat alguns problemes a la xarxa electrònica per poder engegar les votacions

Alegria a Ripoll quan s'han obert les meses a la Sala Eudald Graells
Alegria a Ripoll quan s'han obert les meses a la Sala Eudald Graells | Xevi Pujol
01 d'octubre del 2017
Actualitzat a la 13:44h

La jornada del referèndum a Ripoll ha començat amb incidències a l'aplicació que permetia fer les votacions a les meses. Per aquest motiu, com en altres punts del país, la gent ha tardat una estona en poder començar a exercir el seu dret a vot. Aquesta ha estat la situació a la Sala Eudald Graells de Ripoll, on fins passades les deu del matí no s'ha pogut anar votant amb normalitat.

En el moment en el qual s'han activat les meses i la gent ha pogut començar a dipositar els primers vots, l'alegria entre els qui esperaven a la cua ha estat majúscula i han esclatat amb crits de "Votarem!", tot ensenyant les paperetes.

La cua de gent ja era llarga a les nou del matí, però a causa d'aquesta lentitud, encara s'ha acumulat molta més gent al col·legi electoral, fins al punt que s'ha hagut de tallar el carrer a causa de l'afluència de gent que ja es posava sobre la carretera.

Pel que fa a la presència policial, els Mossos d'Esquadra han aixecat acta als diferents col·legis electorals de Ripoll entre les sis i les set del matí, però no han pogut entrar a cap d'ells.