Referèndum

L'escola de Sant Joan de les Abadesses no tanca el cap de setmana del referèndum

"A Sant Joan fem coses!", aquest és l'esdeveniment que s'hi farà, que s'emmarca en la iniciativa Escoles Obertes

per Redacció, 29 de setembre de 2017 a les 15:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La iniciativa de la comunitat educativa Escoles Obertes es rebel·la contra el possible precintat d'escoles durant el referèndum del diumenge 1 d'octubre. Aquest projecte deixa en mans de cada comunitat educativa l'opció d'organitzar tancades o activitats dins dels centres per evitar aquest fet. A Sant Joan de les Abadesses, l'Institut-Escola Mestre Andreu impulsa durant tot el cap de setmana l'acte "A Sant Joan Fem Coses!", que mantindrà obert l'edifici fins diumenge.

L'activitat comença a partir de les 16.30 hores del divendres, amb el "pati obert", en el qual hi haurà activitats per a tota la família, música, un sopar popular, cinema i festa del pijama. El dissabte, durant tot el dia, se celebraran activitats artístiques, esportives i musicals que s'aniran programant per mantenir l'escola oberta. A la nit, hi haurà concert i es farà bivac per arribar fins al dia del referèndum.

 

Cartell de l'activitat. Foto: IE Mestre Andreu

 

Participació