Ripoll tindrà una pantalla gegant per seguir al minut el referèndum

Les entitats i partits sobiranistes també informaran a la ciutadania sobre on poden votar

Es podrà seguir l'escrutini des de la pantalla
Es podrà seguir l'escrutini des de la pantalla | Adrià Costa
Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:40h
El dia marcat als calendaris de les entitats i partits sobiranistes del Ripollès s'acosta. A només tres dies del referèndum de l'1 d'octubre, s'anuncien novetats sobre com se seguirà i es realitzarà la votació a la comarca. En concret, la novetat més important és la de la col·locació d'una pantalla gegant a la plaça de la Lira de Ripoll, que començarà a emetre a dos quarts de vuit del vespre del diumenge 1 d'octubre, per tal de seguir l'escrutini. 
 
A la zona de la plaça, hi haurà també cava i música, en un esdeveniment organitzat per l'ANC i Òmnium, a més de la JNC, la CUP, ERC, Demòcrates i el PDECat del Ripollès. "Votarem junts. Seguirem l'escrutini junts. I ho celebrarem junts!" versa el tuit de l'ANC del Ripollès que anuncia la pantalla gegant.

S'informarà dels llocs on anar a votar

Una altra de les novetats que han fet pública aquestes entitats és la d'un servei que s'oferirà per informar "a aquells qui ho necessitin" d'on poden anar a votar. Serà aquest divendres al Casal d'Avis de Ripoll, de deu del matí a una del migdia i de cinc a set de la tarda.