FGC s'avança a la temporada d'hivern i posa en venda els forfets de temporada

Amb preus promocionals a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé | Els forfets familiars surten a la venda amb descomptes de fins al 20%

Esquiadors a la Molina.
Esquiadors a la Molina. | La Molina.
Redacció
28 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:28h

Els forfets de temporada ja estan a la venda a preus promocionals amb descomptes de fins al 20% per a compres realitzades abans de l’1 de desembre. A més, i en exclusiva durant el període del 18 de setembre a l’1 d’octubre, la compra de forfets estarà especialment promocionada amb la campanya “early bird”, que premia als compradors més primerencs amb productes i serveis gratuïts a les estacions i descomptes especials en reserves hoteleres.
 
Els forfets de temporada del Grup FGC
 
Seguint la mateixa política de l’any passat, per aquest hivern es reediten els forfets per territoris, distingint-se tres tipologies de producte:

· Forfet de La Molina & Grup FGC:  Vàlid per a esquiar tota la temporada a totes les estacions del Grup FGC. Això vol dir sis estacions d’esquí i més de  150 km de pistes. El preu de sortida en promoció és de 494€ i s’amortitza en només 13 dies d’esquí. A més, el forfet de la Molina & Grup FGC dóna opció a diferents variants segons l’ús. En són exemple el forfet vàlid per a dies laborables, el de tota la temporada excepte els dissabtes, el de només diumenges o els familiars.


· Forfet Ripollès (Vall de Núria i Vallter 2000): Aquests forfets permeten esquiar tota la temporada a les estacions de Vall de Núria  i Vallter 2000 i ofereixen un  descompte exclusiu del 50% sobre el preu de venda del forfet de dia a les altres estacions del Grup FGC: La Molina, Espot i Port Ainé.

Esquiar tot l’hivern a les dues estacions ripolleses està a l’abast dels usuaris des de tan sols 320 € gràcies a la promoció i en aquest cas, el producte és amortitzable en tan sols 12 dies d’esquí.

· Forfet SkiPallars (Espot, Port Ainé i Tavascan): Permet esquiar tota la temporada a les estacions d’Espot, Port Ainé i Tavascan amb una promoció del 50% de descompte en el forfet de dia a les altres estacions del Grup FGC: La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000. Les tres estacions pallareses treuen el seu forfet conjunt per 360 € en promoció, també amortitzable en només 12 dies d’esquí.
 
Les estacions d’FGC donen la benvinguda a les famílies
 
En aquest sentit, es manté la divisió en franges d’edat per als forfets per tal d’adaptar-los a les necessitats concretes dels esquiadors. Enguany, la franja “júnior” de La Molina engloba dels 17 als 25 anys i la dels infants va dels 7 als 16 anys. A la resta d’estacions, aquestes franges apliquen respectivament dels 15 als 25 anys i dels 7 als 14.
 
D’altra banda, els forfets familiars inclouen descomptes de fins al 20% per aquelles compres familiars a partir de tres unitats de forfets. També inclouen descomptes creixents en funció del nombre d’unitats comprades. Amb tot això, el Grup FGC té la voluntat de fer més accessible l’esquí a les famílies.
 
Fins a 1.000 € en descomptes i promocions i regals en cada estació
 
A més, tots els compradors de forfets de temporada de les estacions del Grup FGC  gaudiran de descomptes en serveis o activitats en aquestes estacions.
 
Entre els avantatges destaquen la possibilitat d’esquiar a les sis estacions de Tot Nòrdic, la gratuïtat en els bitllets del Tren Cremallera de Vall de Núria i de Montserrat fins al proper 1 de novembre o descomptes del 20%. De fet, els descomptes són nombrosos i es podran gaudir des d’en la contractació d’estades “Al vostre gust” o pack d’esquí a l’Hotel Vall de Núria, fins al lloguer de material, classes d’esquí, cursos, activitats, serveis de restauració, etc. Hi ha nombrosos avantatges i cada forfet compta amb els seus específics, a més de regals exclusius pels compradors que aprofitin l’oferta “early bird”, amb data de finalització 1 d’octubre de 2017.
 
Per si no fos poc, en el cas de Vall de Núria i Espot Port Ainé els descomptes s’acumulen amb altres promocions exclusives. Tots aquests premis es coneixeran un cop finalitzat el període de l’oferta “early bird”, el dia 1 d’octubre de 2017 .
 
Forfets de temporada i estalvis de fins a un 20%
 
Amb el forfet de temporada FGC busca beneficiar als esquiadors habituals i animar-los a aprofitar els descomptes promocionals.

Per a més informació: Web de la Botiga en línia del Grup FGC i oficines de les estacions d’esquí i Muntanya.