ERC del Ripollès anuncia l'acte de final de campanya pel «sí» amb Joan Puigcercós

Es farà aquest dijous a la plaça de la Lira de Ripoll

Joan Puigcercós
Joan Puigcercós | Adrià Costa
Redacció
27 de setembre del 2017
Esquerra Republicana de Catalunya al Ripollès farà l'acte final de la campanya pel "sí" al referèndum aquest dijous 28 de setembre. Serà a les cinc de la tarda a la plaça de la Lira de Ripoll, i comptarà amb la presència de Joan Puigcercós, expresident d'ERC, i Teresa Jordà exalcaldessa de la capital del Ripollès i diputada del partit republicà al Congrés.

A les cinc, començaran les activitats amb jocs infantils, i no serà fins a dos quarts de set del vespre que s'iniciarà el "Col·loqui Pel Sí", amb els dos ponents. 

ERC va iniciar la campanya comarcal pel "sí" el passat divendres 22 de setembre a Pardines, amb la presència de la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, Meritxell Serret; la diputada d'ERC al Congrés, Teresa Jordà; i l'alcaldessa de Pardines, Núria Pérez. En aquests darrers mesos la federació comarcal d'ERC al Ripollès ha organitzat més de 25 actes a tota la comarca i n’ha fet com a mínim un a cada municipi, "amb l'objectiu d'escoltar i donar importància a tots els municipis."

El PDECat del Ripollès, per la seva banda, també celebrarà aquest dijous i a Ripoll l'acte central de campanya a la comarca. Serà a la Sala Eudald Graells a les vuit del vespre i comptarà amb la presència de Marta Pascal, la coordinadora general del partit.