Arriba Sotabosc, un nou festival d'arts escèniques a Ribes de Freser aquest dissabte

L'esdeveniment està pensat perquè les famílies puguin gaudir d'espectacles a l'aire lliure

Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:58h
Imatge de presentació del Festival
Imatge de presentació del Festival | Festival Sotabosc
Aquest dissabte 30 de setembre arriba a Ribes de Freser Sotabosc, un nou festival familiar d'arts escèniques pensat perquè les famílies puguin gaudir d'espectacles a l'aire lliure en espais verds. És un esdeveniment que durarà tot el dia amb una programació d'espectacles, taller de circ i activitats a l'aire lliure destinades a un públic familiar.

El festival, organitzat per l'Associació Cultural Dosidoscinc en col·laboració amb l'Ajuntament de Ribes de Freser, valdrà 15 euros (12,50 euros per a la franja de 3-7 anys) i amb una sola entrada es podrà accedir a tots els espectacles, projeccions, tallers i vermut popular. Les entrades es podran comprar el mateix dia al punt d'informació Turístic i al Teatre de Ribes de Freser durant tot el dia; i també a les taquilles del cinema durant el matí.

La programació dels actes començarà a les 11 h del matí amb l'actuació dels gegantons i capgrossos de Ribes a la plaça del Mercat, on també hi haurà jocs tradicionals de la companyia El Pájaro Carpintero. A les 12 h s'hi oferirà la projecció de curts de Ribes de Freser, en col·laboració amb el Festival Gollut i l'Escola de Cinema de Barcelona, mentre que a les 13 h hi haurà un vermut popular.

A la tarda, al Castell de Sant Pere, els nens i nenes podran gaudir del taller de circ Circ a les Golfes. A continuació, a les 18.15 hores podran perseguir els titelles itinerants de la companyia Peus de Porc. L'espectacle Insomni, de la companyia Dudu Arnalot, tindrà lloc a la Font Margarideta a les 19.30 h, i finalment la jornada es tancarà amb l'espectacle de circ The Flamingo's de la Companyia Els Herrerita.

A més, les famílies podran gaudir d'àpats sans amb els foodtrucks que estaran a la mateixa Plaça del Mercat i el mercat d'artesania al carrer Eres. En aquesta primera edició, l'organització espera "la participació de les famílies de Ribes de Freser i el del seu entorn, per gaudir d'espectacles de carrer i experiències en família en un entorn natural com és el marc immillorable de la localitat del Ripollès".
 

Logotip de Sotabosc. Foto: Aj. Ribes de Freser