Caos a la N-260 entre Ripoll i Campdevànol per un accident i unes obres

Hi ha retencions en ambdós sentits de la marxa

Cues aquest matí entre Campdevànol i Ripoll
Cues aquest matí entre Campdevànol i Ripoll | ND
Redacció
26 de setembre del 2017
Actualitzat a la 13:23h
Matí complicat pel trànsit a la N-260 entre Ripoll i Campdevànol. La carretera registra retencions importants en ambdós sentits de la marxa, a causa d'un accident i d'unes obres a la zona de la sortida de Ripoll. 

Aquest matí, l'Ajuntament de la capital del Ripollès anunciava unes obres de millora a la unió de la C-17 amb la N-260 a la sortida de Ripoll, en direcció cap a Campdevànol. Els motius dels treballs són posar un nou asfalt, per la qual cosa la circulació a la via ja s'ha vist afectada, amb retencions a primera hora.

Poc després, cap a les onze del migdia, s'ha registrat també un accident a la mateixa zona, amb un turisme que ha bolcat i que ha fet que una persona ferida hagi hagut de ser traslladada a l'Hospital Comarcal. A causa del sinistre, s'ha donat pas alternatiu a la N-260, i les complicacions en la connexió entre Ripoll i Campdevànol han estat importants durant aquest migdia, amb llargues en aquesta zona de la comarca. Cap a les 13.15h, el Servei Català de Trànsit ha informat del restabliment de la normalitat a la via, amb l'obertura dels dos carrils.
 

Les cues afecten l'enllaç entre Ripoll i Campdevànol, amb llargues cues.