Ripoll conserva tres estrelles de reconeixement com a Vila Florida

El moviment Viles Florides el promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC)

Representants de l'Ajuntament de Ripoll a l'acte de Viles Florides a Mollet del Vallès
Representants de l'Ajuntament de Ripoll a l'acte de Viles Florides a Mollet del Vallès | Aj. Ripoll
Redacció
25 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:40h
El passat divendres es van lliurar a Mollet del Vallès els reconeixements de Viles Florides del 2017. En l'acte, Ripoll va aconseguir conservar les tres estrelles de reconeixement en aquest àmbit. En representació de l'Ajuntament de la vila, hi va anar la regidora de barris, neteja viària i medi ambient, Fina Guix. El moviment Viles Florides el promou la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i reconeix els municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics.

Actualment hi ha només 11 municipis que ostenten el reconeixement amb quatre Flors d'Honor: es tracta de Mollet del Vallès, Almacelles, Bagergue, Cardedeu, Figueres, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Olot, Sant Cugat del Vallès, Sant Hilari Sacalm i Vila-seca.

També hi ha 47 municipis amb tres Flors d'Honor, categoria en la qual es troba Ripoll; 49 municipis amb dues Flors d'Honor i 11 municipis amb una Flor d'Honor. En total en aquesta edició s'han valorat 118 municipis que treballen per fer créixer el verd a Catalunya i que suposen un important increment de municipis participants respecte als 86 de l'any passat.