La «Marató per la Democràcia» es fa notar a les places del Ripollès

Des de les 11h s'han succeït diferents concentracions davant dels ajuntaments que s'han sumat a les d'arreu de Catalunya

Redacció
24 de setembre del 2017
Actualitzat el 25 de setembre a les 15:15h
Concentració aquest diumenge a la plaça Major de Sant Joan de les Abadesses
Concentració aquest diumenge a la plaça Major de Sant Joan de les Abadesses | Òmnium Ripollès
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural han volgut fer una nova demostració de força al carrer aquest diumenge, per tal de respondre a l'ofensiva que manté l'estat espanyol per evitar que se celebri el referèndum de l'1 d'octubre. Les dues entitats han convocat la "Marató per la Democràcia": una gran mobilització davant dels ajuntaments catalans a les 11.00 amb l'objectiu de respondre a la resposta de l'Estat contra les institucions catalanes.

Al Ripollès, aquest moviment s'ha fet notar a diferents places de la comarca, com la de Sant Joan de les Abadesses, Campdevànol, Ripoll, Ribes de Freser o Pardines. A partir de les 11.00, la gent s'ha acostat fins a davant dels ajuntaments d'aquestes localitats i han fet un clam a favor del referèndum. Així ho han mostrat a les xarxes socials amb fotografies que mostren les multituds que han participat als actes d'aquest matí.

A Ripoll, la "Marató per la Democràcia" ja va celebrar el seu primer acte ahir dissabte, amb la presència de Teresa Jordà i Natàlia Figueras a la plaça Gran.