La Societat Municipal d'Aigües i Serveis de Ripoll té nova web per poder facilitar tràmits

La nova pàgina de SOMASRSA també permet consultar els seus serveis

per Redacció, 15 de setembre de 2017 a les 11:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'empresa d'aigües i serveis de Ripoll (Societat Municipal d'Aigües i Serveis de Ripoll, SA - SOMASRSA) ha confeccionat una plana web per poder facilitar tràmits o consultar serveis. A la pàgina, la societat creada el 1982 explica quin és el seu equip de professionals i quines respostes poden donar. També s'hi poden trobar altres informacions, com els tipus de tràmits que s'hi poden realitzar, tant en l'àmbit particular com empresarial, o els reglaments de servei d'aigua potable i clavegueram.

A la web hi existeix una pestanya des de la qual es pot accedir a la consulta de les analítiques de l'aigua de tota la xarxa, així com de les fonts de la vila. Altres dades de caràcter més útil també hi són presents, com horaris o el telèfon i la ubicació, però també hi ha un formulari des d'on es poden realitzar consultes via internet.


La finalitat del nou portal de SOMASRSA és la de facilitar el contacte amb els usuaris i per donar el màxim de transparència d'aquest servei públic.
 

L'aspecte de la nova plana web de SOMASRSA. Foto: somasrsa.cat

 

Participació