​El cicle de teatre «Íntims» porta tres espectacles a Ripoll

La primera funció és "Cospress", que arriba aquest divendres al Teatre Comtal

Redacció
15 de setembre del 2017
Actualitzat a les 10:08h
Teatre Comtal
Teatre Comtal | Arnau Urgell
Aquest divendres 15 de setembre comença el cicle de teatre Íntims a Ripoll. Es tracta d'un seguit de tres espectacles diferents que es faran al Teatre Comtal durant la tardor d'aquest 2017. El primer d'ells és "Cospress", de la companyia Kimani, un espectacle de teatre físic, d'objectes i sense paraules. L'obra parla de l'obsessió pel culte al cos, mostrant dues dones víctimes de la seva pròpia lluita per aconseguir l'encaix en el model perfecte. Aquest divendres, a partir de les deu de la nit, es podrà gaudir d'aquest espectacle.

La propera funció serà el divendres 20 d'octubre, també a les 22.00 hores, amb "Li/ea/ving - Acte I", de la companyia Sargantana. Es tracta d'un projecte que neix de la necessitat de fugir, de trobar una sortida. En aquest "Acte I" l'espectador es pot endinsar en la intimitat de tres casos particulars, entrant a les seves llars just abans que deixin de ser-ho. 

L'última funció d'aquest trio d'obres serà "Si jo no hi fos", presentada per Espai en construcció. Serà el 17 de novembre, com les altres obres també a les deu de la nit, i es tracta d'un espectacle de creació col·lectiva que tracta d'un ambient de festa.
 

Programació del cicle de teatre. Foto: Aj. Ripoll