Txarango tornarà a la platja del Bogatell per la Mercè

Estrella Damm celebra dues nits de música a tocar del Mediterrani |Diverses activitats a l’Antiga Fàbrica de la cervesera complementaran amb els concerts de Sopa de Cabra, Buhos, Manel, Mishima i Joan Miquel Oliver

Txarango, en plena acutació al Cruïlla 2017
Txarango, en plena acutació al Cruïlla 2017 | José M. Gutiérrez
Redacció
12 de setembre del 2017
Actualitzat a les 16:23h
Txarango, Manel, Mishima, Sopa de Cabra, Joan Miquel Oliver i Buhos seran els protagonistes del concerts que Estrella Damm celebra per la Mercè a la platja del Bogatell, a l'escenari Mediterràniament. Serà la quarta edició d'un concert que compta amb les propostes musicals més populars de l'escena actual catalana, enguany repartides al llarg de dos dies, dissabte 23 i diumenge 24 de setembre.

El dissabte serà el torn de Manel, Txarango i Buhos, a partir de dos quarts de deu. L’endemà diumenge, serà el torn de Joan Miquel Oliver, Mishima i Sopa de Cabra, a partir les 19 hores. A més, el concert de diumenge comptarà amb les actuacions d’alguns dels grans talents de la rumba dels nostres dies –La Pegatina, Gertrudis i Sabor de Gràcia, entre d'altres–, que actuaran sota el nom de Rumberos, pugin a l’escenari, un homenatge a la rumba de 1992.

Els concerts de la Mercè d’Estrella Damm podran seguir-se via streaming a través del Facebook i el Twitter d’Estrella Damm. Un ampli ventall d’activitats previstes pel diumenge 24 i el dilluns 25 a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm complementaran els concerts de l’escenari Mediterràniament a la platja del Bogatell de Barcelona.
 

Cartell de Mercè a la Platja 2017. Foto: Estrella Damm