Un conveni permetrà afavorir l'accessibilitat a espais fluvials del Ter

L'Obra Social "La Caixa" hi aportarà 3.000 euros

per Redacció, 12 de setembre de 2017 a les 13:47 |
Joaquim Roca i Gemma Batlle formalitzant l'acord entre el Consorci del Ter i CaixaBank | Consorci del Ter
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consorci del Ter i l'Obra Social "La Caixa" van signar el passat 6 de setembre un acord de col·laboració per fomentar l'accessibilitat, la descoberta i la divulgació als espais naturals fluvials del riu Ter. El conveni inclou una aportació de 3.000 euros des de l'Obra Social cap al consorci, una xifra que serà complementada per fons propis de l'ens supramunicipal.

El president del consorci, Joaquim Roca, i la directora de Banca Institucions de CaixaBank a Girona, Gemma Batlle, van formalitzar l'acord amb l'acte de signatura. El projecte té la finalitat d'adaptar espais riberencs i fer-los accessibles a persones amb mobilitat reduïda. 


El Consorci del Ter obrirà una convocatòria als ajuntaments que en formen part perquè puguin optar a rebre l’ajuda econòmica amb projectes orientats a l’accessibilitat a l’entorn natural del riu Ter i afluents.

Es pretén, d’aquesta manera, "donar a conèixer la fauna, la flora i el paisatge del riu Ter a la població de les ciutats i pobles de la conca del Ter i afluents, per fomentar el coneixement, respecte i ús públic sostenible del riu i els seus hàbitats".

 

Participació