FOTOS El Ripollès omple el tram 106 de la manifestació de la Diada

La comarca ha compartit el tram amb el Lluçanès, just a l'alçada de la Pedrera de Barcelona

El tram 106, omplert per gent del Ripollès i del Lluçanès
El tram 106, omplert per gent del Ripollès i del Lluçanès | Eudald Pujol
11 de setembre del 2017
Actualitzat a les 19:58h
La gent del Ripollès ha assistit avui a la manifestació convocada per Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana a Barcelona. 10 autobusos de la comarca han baixat fins a Barcelona amb gent disposada a mobilitzar-se durant la Diada Nacional. Concretament, el tram assignat per al Ripollès era el 106, el qual compartien amb el Lluçanès. Aquest, ha estat situat a la cruïlla entre el passeig de Gràcia i el carrer Provença, just davant de la Casa Milà, la Pedrera de Barcelona.

Les imatges mostren que ha estat un tram amb forta assistència i, de fet, com tots els altres, ja estava ple en el mapa que l'ANC mostrava abans de la mobilització. Quan una de les pancartes que protagonitzaven la concentració ha passat per sobre dels assistents, ho ha fet amb certa lentitud, ja que la gran quantitat de banderes que hi havia li han dificultat el pas.
 

Una de les pancartes passant per sobre del tram del Ripollès i Lluçanès. Foto: Eudald Pujol


Barcelona es tenyeix de groc per la Diada

La manifestació d'aquest dilluns 11 de setembre ha reunit a un milió de persones a Barcelona, segons la Guàrdia Urbana. Un gran símbol "+" ha fet que quatre pancartes avancessin entre la gent que es concentrava al centre de la ciutat comtal, fins a arribar a la confluència entre el passeig de Gràcia i el carrer Aragó. Posteriorment, un acte ha conclòs la concentració a la plaça de Catalunya, amb diferents parlaments.
 

El tram 106, omplert per gent del Ripollès i del Lluçanès. Foto: Eudald Pujol

 

El tram 106, omplert per gent del Ripollès i del Lluçanès. Foto: Eudald Pujol