La Temporada de la Trumfa arriba a 19 establiments del Ripollès

Del 12 de setembre a l'1 d'octubre diversos restaurants presenten les seves propostes

Redacció
08 de setembre del 2017
Actualitzat a les 17:42h
Fira de la Trumfa a Molló
Fira de la Trumfa a Molló | Arnau Urgell
L’associació Cuines de la Vall de Camprodon, juntament amb l’Associació d’Hostaleria del Ripollès i Fogons de la Vall de Ribes, proposa per onzè any els seus plats i menús temàtics en el marc de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, la qual aplega 19 establiments de la comarca. Aquests, presentaran les seves propostes culinàries relacionades amb aquest producte i, de fet, durant aquest diumenge 10 de setembre ja es podrà gaudir de la Fira de la Trumfa a Molló.

Aquests són els diferents establiments que hi participen

Camprodon: Restaurant El Pont 9, Hotel Camprodon
Llanars: Hotel Grèvol
Molló: Hotel Calitxó, Restaurant El Costabona
Molló - Espinavell: Restaurant Can Jordi, Restaurant Les Planes
Ribes de Freser: Hotel Els Caçadors
Ribes de Freser - Ventolà: Ca l’Anna de Ventolà
Ripoll: La Taverneta, Solana del Ter, Snack Bar Ramon, CAT Can Guetes
Sant Joan de les Abadesses: Restaurant Casa Rudes
Sant Pau de Segúries: Els Fogons dels Roures
Setcases: Restaurant Pirineu, Hostal Can Tiranda, Restaurant Can Jepet
Vilallonga de Ter – Tregurà: Fonda Rigà

La trumfa és un producte de qualitat i que forma part de la marca de garantia Producte del Ripollès. La Cooperativa Ramadera de Molló segueix desenvolupant el seu projecte de promoció compaginat amb un cultiu respectuós amb la terra, "tant si el cultiu es realitza seguint el mètode convencional com el de producció en ecològic". 

A la cuina, les opcions per a aquest producte poden ser cremes i milfulls, canamillanes, trumfes farcides, amanides i greixoneres, mentre que enriqueix les guarnicions i els estofats amb gratinats, pastissos o trumfes escalivades.
 

Cartell de la temporada de la trumfa al Ripollès del 2017. Foto: Ripollès Desenvolupament