Sant Joan de les Abadesses fa diferents obres a l'Institut-Escola Mestre Andreu

Abans que comenci el curs, hauran acabat les intervencions

Imatge d'arxiu de l'Institut-Escola Mestre Andreu de Sant Joan
Imatge d'arxiu de l'Institut-Escola Mestre Andreu de Sant Joan | Google Maps
Redacció
05 de setembre del 2017
Actualitzat a les 11:39h
L'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses està realitzant diverses millores als edificis de l'Institut Escola Mestre Andreu. A l'edifici d'Infantil i Primària, s'hi està rehabilitant la façana exterior del pati i s'està fent el sostre nou, unes actuacions que finança el departament d'Ensenyament. El consistori també canviarà la caldera i la campana extractora de la cuina, una actuació que es pagarà amb l'ajuda d'una aportació de l'AMPA. Aquestes obres es preveu que s'acabin abans de l'inici del curs, segons l'Ajuntament, i els seus costos sumen prop de 200.000 euros.

D'altra banda, a l'edifici de Secundària també s'hi instal·larà una caldera de biomassa que abastirà de calefacció a l'edifici on estava ubicada l'antiga llarg d'infants. El canvi té un cost de 150.000 euros, i la Diputació de Girona en finançarà uns 60.000.

Es preveu que a partir del curs 2018-19, es preveu que els alumnes de l'institut-escola Mestre Andreu es puguin traslladar al nou edifici que s'està construint a la zona de la Coromina del Bac. El cost d'aquest projecte és de 2,6 milions d'euros, que puja a uns 6 milions si s'hi sumen els futurs edificis d'infantil i primària.