VÍDEO Teresa Jordà defensa la celebració del referèndum a Telecinco

La diputada d'ERC al Congrés va assistir a una tertúlia al programa Mad in Spain |Jordi Sánchez, Inés Arrimadas, Jordi Turull o Miquel Iceta també van participar a l'espai televisiu

Teresa Jordà defensant el referèndum davant Inés Arrimadas a Telecinco
Teresa Jordà defensant el referèndum davant Inés Arrimadas a Telecinco | Twitter / Mad In Spain
Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:49h

La diputada d'Esquerra Republicana al Congrés Teresa Jordà va assistir aquest diumenge al programa de TelecincoMad in Spain, en el qual va participar en una tertúlia que estava centrada en el referèndum de l'1 d'octubre a Catalunya. A l'espai televisiu que presenten Jordi González i Nuria Marín, també hi van participar altres personalitats importants del moment polític actual com Jordi Sánchez, Miquel Iceta, Inés Arrimadas, Jordi Turull o Xavier Garcia Albiol.

Durant la tertúlia, l'ex alcaldessa de Ripoll va deixar clar que el dia 1 d'octubre "es farà el referèndum, que és el que vol la immensa majoria del poble de Catalunya". També va explicar que, tot i que ella faci campanya perquè la gent votí "sí", li sembla "fantàstic" que també hi vagin aquells que votaran "no". Així mateix, va detallar que, en el cas que el resultat sigui favorable al "sí", es començarà "un procés constituent per arribar a la República catalana", i en el cas que surti "no", s'anirà a unes eleccions autonòmiques.