Es crea la xarxa veïnal «Som Ripoll», per la pau i la convivència a la vila

Volen mostrar el rebuig al terrorisme, la islamofòbia, el racisme, la xenofòbia i qualsevol forma de violència

Logotip de la xarxa veïnal Som Ripoll.
Logotip de la xarxa veïnal Som Ripoll. | Som Ripoll
Redacció
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:51h
Després de la convocatòria que es va fer des de la societat civil ripollesa després dels atemptats de Barcelona i Cambrils, que va reunir a un centenar de persones a la plaça de la Llibertat, i de la posterior concentració de rebuig als atacs a la plaça del Monestir, s'ha creat una nova xarxa veïnal al municipi anomenada "Som Ripoll". A través d'un comunicat, aquest col·lectiu es presenta amb l'objectiu "d'estructurar un conjunt d'idees, vivències, esforços i objectius sota un mateix paraigua".

"Som Ripoll" serà una xarxa de suport mutu, que uneix a un conjunt de persones que treballen "per la pau i la convivència a Ripoll". Volen dur a terme diferents accions de caràcter formatiu i reivindicatiu, per mostrar el rebuig al "terrorisme, la islamofòbia, el racisme, la xenofòbia i qualsevol forma de violència". Des del col·lectiu també es vol treballar per la integració i la convivència, amb una mirada crítica envers les polítiques públiques.

En el comunicat, es fa una crida a entitats i associacions del poble, a institucions públiques, la comunitat educativa, la comunitat musulmana, i als veïns i veïnes perquè formin part de la nova xarxa veïnal. "Comptem amb vosaltres per teixir els ponts que aquesta vila necessita més que mai", conclouen. A més, deixen el seu correu electrònic ([email protected]) perquè la gent hi faci arribar les seves idees.
 

Logotip de la xarxa veïnal Som Ripoll. Foto: Som Ripoll