La colomenca Imma Boada guanya el Trail del Coll d'Ares a Prats de Molló

El ripollès Marc Carós i Gerard Martínez han entrat darrere de Thierry Mignot, que ha guanyat la cursa

Imma Boada durant la cursa, que ha guanyat aquest matí a Prats de Molló.
Imma Boada durant la cursa, que ha guanyat aquest matí a Prats de Molló. | Foto: Josep Maria Montaner.
04 de setembre del 2017
Actualitzat a les 9:01h

El nord-català Thierry Mignot ha guanyat la cursa entre els homes, a molt poca distància de Marc Carós. Foto: Josep Maria Montaner.

L'atleta de Santa Coloma de Farners, Imma Boada, ha guanyat, entre les dones el Trail del Coll d'Ares que s'ha celebrat aquest matí de diumenge amb sortida a Camprodon (Ripollès) i arribada a Prats de Molló (Vallespir). La colomenca ha fet un temps de 2:25:28 h per al recorregut de 23 km i un desnivell de 1.520 m que ha passat per Molló i, en part, pel camí de la retirada. Darrere de Boada, que ha guanyat folgadament, han entrat a la meta Christelle Allegre (2:33:35 h) i Marina Lieutier (2:42:15 h).

Marc Carós, durant la cursa, ha fet una carrera molt disputada amb el guanyador, Thierry Maignot. Foto: Josep Maria Montaner.

Molt més disputada ha estat la cursa entre els corredors masculins, ja que la diferència entre el vencedor, el nord-català Thierry Mignot (1:54:17 h), i l'atleta ripollès Marc Carós (1:55:55 h) ha estat d'1 minut i 38 segons. Tercer ha entrat Gerard Martínez, Geri, que ha fet un ajustat crono d'1:57:03 h.

El Trail del Coll d'Ares, de 23 km i 1.500 m de desnivell, enguany ha aplegat 81 corredors. Foto: Josep Maria Montaner

La dotzena edició de la cursa transcatalana per excel·lència, que uneix esportivament el Ripollès i el Vallespir –comarques catalanes territorialment sota administració espanyola i francesa–, ha comptat amb la participació de 81 corredors (14 dones i 67 homes).

Podeu consultar els resultats en aquest vincle.