Els professors de Ripoll rebran formació del dol i de diversitat religiosa

El departament d'Ensenyament assessorarà a mestres de primària i secundària dilluns i dimarts vinent |Un equip de psicopedagogs atendrà als alumnes durant els primers dies de curs

Redacció
01 de setembre del 2017
Actualitzat a les 14:22h
El curs escolar comença el 12 de setembre
El curs escolar comença el 12 de setembre | Arnau Urgell
El departament d'Ensenyament donarà formació de dol i de diversitat religiosa als professors de primària i secundària de Ripoll, arran dels atemptats recents, que han afectat de manera directa al municipi. En concret, el dilluns vinent s'oferirà un assessorament sobre com afrontar situacions de dol, mentre que el dimarts es farà el mateix en relació amb la diversitat religiosa. En aquest cas, el departament  ha decidit oferir la formació a tots els centres del Ripollès que hi estiguin interessats.

Tot això ha estat confirmat pel director de Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco, durant la presentació del curs 2017-2018. "Sabem que del què ha passat a Ripoll. Se'n parlarà a les aules els primers dies i volem donar-hi resposta". Polanco ha explicat que també es posarà a disposició dels alumnes un equip de psicopedagogs durant els primers dies de curs per donar "el suport que calgui en el moment que calgui".