L'Escola Comarcal de Música té noves bonificacions per les famílies aquest curs

L'equipament comptarà de nou amb una seu a Campdevànol |Pels segons i tercers alumnes de la mateixa unitat familiar, s'aplicaran diferents descomptes

Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat a les 15:41h
Una classe a l'escola de música del Ripollès
Una classe a l'escola de música del Ripollès | CCR
L'Escola Comarcal de Música del Ripollès iniciarà el pròxim curs amb novetats respecte a les bonificacions per a les famílies amb diversos germans al centre. El Consell Comarcal del Ripollès ha anunciat que, per al curs entrant, s'implementa un 10% de descompte pels segons alumnes de la mateixa unitat familiar, sobre la taxa de menor import. En el cas de tercers i següents alumnes de la mateixa unitat familiar s'aplicarà un 20% de descompte sobre les taxes de menor import.

Des del Consell es destaca que "en molts casos, això pot arribar a suposar estalvis de vint euros mensuals per família". Per tal de poder gaudir d'aquestes bonificacions, caldrà sol·licitar-ho prèviament i acreditar-ho amb el corresponent volant d'empadronament emès per l'ajuntament del municipi on resideixi la família.

Una altra novetat de la qual s'informa és que les assignatures de taller de ritme i percussió corporal, i també la de coral infantil seran gratuïtes pels alumnes d'infantil que estiguin matriculats a una o més matèries.

L'Escola tornarà a tenir seu a Campdevànol

Una altra novetat per al curs vinent és que l'ajuntament de Campdevànol ha acordat reobrir la seu que l'Escola comarcal de música del Ripollès ja havia tingut al municipi. Així, a partir del setembre s'oferiran els cursos inicials de P4 i P5 a les dependències de l'Escola Pirineu.

Les matrícules a l'Escola Comarcal de Música del Ripollès es podran tramitar a partir del 4 de setembre a les seus de Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Ribes de Freser. Pel que fa a Campdevànol, a partir del 12 de setembre.