Espinavell tindrà un nou aparcament i una zona de jocs infantils

Durant el setembre s'inicien les obres de la primera fase de la urbanització

Redacció
30 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:22h
Imatge virtual del projecte d'Espinavell
Imatge virtual del projecte d'Espinavell | Aj. Molló
El nucli d'Espinavell, a Molló, tindrà un nou aparcament i una zona de jocs infantils. Durant el mes de setembre, s'engegaran les obres de la primera fase de la urbanització per la seva construcció, segons informa l'Ajuntament de Molló. Els treballs els realitzarà l'empresa Construccions Llorenç Rigat SL.

Aquests nous espais estaran ubicats per sota la Plaça dels Estudis d'aquest nucli. La primera fase contempla la part d'adequació de la zona de jocs infantils, amb un cost de 56.979,72€, dels quals un 52% estan aportats per la Diputació de Girona, i la resta per fons propis de l'Ajuntament de Molló.

Aquestes obres han de permetre, segons el consistori, "millorar el lleure de la mainada d'aquest nucli, i quan s'executi l'aparcament l'any vinent, es millorarà la mobilitat amb una nova d'estacionament per una dotzena de vehicles". L'Ajuntament ha volgut preservar el "caràcter rústic" del poble d'Espinavell, per la qual cosa l'actuació que es durà a terme serà "respectuosa amb l'estètica i paisatge urbà d'aquest nucli de muntanya".

Molló també ha adjudicat aquest agost les obres d'adequació del Camí de la Retirada, que s'arranjarà durant un tram de 670 metres.
 

El nou aparcament tindrà espai per a una dotzena de vehicles. Foto: Aj. Molló