Territori

L'Ajuntament de Molló inicia les obres d'adequació del Camí de la Retirada

Les obres consisteixen a arranjar un tram de 670 metres de l'antic camí

per Redacció, 30 d'agost de 2017 a les 11:29 |
Camí de la Retirada | Josep Maria Montaner
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest mes d'agost, l'Ajuntament de Molló ha adjudicat les obres d'adequació del Camí de la Retirada entre el nucli de Molló i el veïnat del Riberal. Aquests treballs consisteixen a arranjar un tram de 670 metres de l'antic camí -que coincideix amb el GR11 i el Camí de Sant Jaume-, entre la carretera C-38 i el Riberal.

Primerament, es farà una desbrossada general i, després, la pavimentació d'aquest camí, que es pot dividir en 4 trams ben diferenciats: un primer tram en què es pavimentarà amb formigó, un segon en què es crearà un tram central d'empedrat i un tercer en què es millorarà l'empedrat existent en els casos que sigui necessari. Al quart tram només s'hi instal·laran certs elements com senyalització i una nova passera que creuarà el torrent de Ginestosa.


Segons informa el consistori de Molló, els treballs seran executats per l'empresa Catalana d'Infraestructures SA, i tenen un cost de 92.238,30€, finançats per fons POCTEFA (64,8%), en el marc del projecte PATRIMC@T del País d'Art i d'Història de les Valls Catalanes del Tec i del Ter; la Diputació de Girona (25,2%) a través del Fons de Cooperació Econòmica; i fons propis de l'Ajuntament de Molló (10%).

 

Participació