Campdevànol s'uneix al FITAG i rebrà divendres la companyia russa Theatre Muesli

El FITAG als municipis és una activitat de teatre no professional i participació ciutadana

Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat el 29 d'agost a les 17:08h
Campdevànol s'adhereix enguany al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG) als Municipis. Es tracta d'un apartat del festival que s'ha consolidat com un referent en el marc del teatre no professional i de la participació ciutadana. En aquest sentit, el proper divendres l'obra Upside Down! The Reverse Side of the Earth, representada per la companyia russa Theatre-studio Muesli. Serà a les nou de la nit a la Sala Diagonal, amb caràcter gratuït.

En aquest apartat del festival, companyies d’arreu del món visiten poblacions gironines, on són rebudes per companyies locals per gaudir d’una jornada de convivència conjunta que culmina amb una representació teatral de la companyia convidada. El FITAG als Municipis construeix, d’aquesta manera, ponts entre el teatre amateur local i internacional, les institucions i la ciutadania.

La participació de Campdevànol se suma a les propostes que repeteixen respecte a l’edició anterior: Figueres, que acollirà aquest diumenge 27 la coproducció Un barret de copa, Puigcerdà, Sant Gregori, Palamós, Sant Pere Pescador, Salt, Vidreres, Lloret de Mar, Llançà i Maçanet de la Selva.

Més teatre el proper cap de setmana

El teatre, però, no s'acaba amb l'obra del divendres, ja que diumenge 10 de setembre arriba Píndoles en el marc del Setembre de teatre a Campdevànol. Serà a la plaça Clavé a partir de les sis de la tarda, amb un preu de 5 euros. Es tracta d'un recorregut amb tres escenificacions teatrals diferenciades en tres espais normalment no accessibles del municipi. Es tracta de peces de microteatre, de 15 minuts cadascuna.
 

Cartell dels actes de teatre dels dos propers caps de setmana a Campdevànol. Foto: Aj. Campdevànol