Inscripcions obertes per una nova edició dels 2 Dies Trial Santigosa Clàssic

La cita arriba a Sant Joan de les Abadesses els dies 21 i 22 d'octubre |Tindrà la novetat d'un nivell amb dificultat molt baixa

Una imatge de l'edició de l'any passat del trial de clàssiques de Santigosa
Una imatge de l'edició de l'any passat del trial de clàssiques de Santigosa | Facebook Moto Club Abadesses
Redacció
28 d'agost del 2017
Actualitzat a les 11:24h
Els 2 Dies Trial Santigosa - Clàssic (2DTSC) torna a Sant Joan de les Abadesses els dies 21 i 22 d'octubre. Les inscripcions per a aquest trial de clàssiques ja estan obertes pels amants de les motos que han marcat la història d'aquest esport. Les Triumph, James, Ariel, BSA i els primers models de Montesa, Bultaco i Ossa es podran veure a la població una vegada més. L'organització preveu una participació de més de cent pilots provinents d'arreu.

La competició està reservada exclusivament a motos de trial clàssiques i mantindrà l'estructura bàsica de les darreres edicions. Com a novetat, enguany s'ha creat un nou novell anomenat "Iniciació Clàssic", identificat a les zones amb el color blanc, i que serà de dificultat molt baixa i molt assequible, a les zones i al circuit, per tal que els corredors amb un nivell de pilotatge més baix puguin participar i gaudir dels 2DTSC.

El formulari d'inscripció a la prova ja es troba disponible a la pàgina web del Moto Club Abadesses. El període d'inscripcions finalitzarà el 17 d'octubre i no s'admetran inscripcions posteriors. Pel seguiment de la prova s'autoritza un màxim de 45 seguidors per dia, que també tenen obert el formulari al web, actiu fins al 17 d'octubre.
 

Cartell del 2DTSC. Foto: Moto Club Abadesses