ERC del Berguedà, del Ripollès i de la Cerdanya es reuneixen per abordar dèficits comuns

Destaca l'aposta per la millora de la carretera de Guardiola de Berguedà a Campdevànol

Redacció
24 d'agost del 2017
Actualitzat a les 19:16h
Trobada tricomarcal d'ERC Berguedà, Ripollès i Cerdanya
Trobada tricomarcal d'ERC Berguedà, Ripollès i Cerdanya | ERC Berguedà
La militància d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) del Berguedà, la Cerdanya i el Ripollès s'han reunit al Santuari de Falgars, a la Pobla de Lillet, per abordar i resoldre problemàtiques territorials comunes. 

Segons han fet saber a través d'un comunicat, al llarg de la trobada es va produir un debat intens i interessant entre els representants electes, els militants i alts càrrecs d'ERC en el que van sorgir diversos punts d’interès en comú. Entre aquests, destaquen l'aposta per la millora del desenvolupament de la carretera que va de Guardiola de Berguedà a Campdevànol (B-402 / GI-402), així com millorar els accessos transversals al Berguedà i al Ripollès. 

També van arribar a l'acord d'accelerar la implementació de la fibra òptica a les tres
comarques o la inclusió dels habitants del Ripollès en la gratuïtat del túnel del Cadí. D'altra banda, també van adoptar una posició conjunta respecte la Molina i la Masella i un posicionament mutu sobre el model de recollida selectiva de residus. 

Segons han exposat, al finalitzar l'acte, es va assegurar que "els presidents comarcals es trobarien amb representants al Parlament a fi de que ERC pogués tirar endavant aquestes propostes".

Entre els representants, la trobada va comptar amb la presència de diversos alcaldes i els respectius presidents comarcals, així com també de la senadora, Mirella Cortes; la diputada al Congrés, Teresa Jordà; el president regional a la Catalunya Central, Lluis Oliveras i l'alcalde de Prats de Lluçanès i Vicesecretari d’Organització, Isaac Peraire.