El pare de Mohamed Aallaa assegura que el seu fill «no ha fet res»

Brahim Aallaa diu que no va notar cap comportament estrany en els seus altres dos fills però admet que Yousseff va marxar de casa fa un mes i mig |Assegura que cap família volia que "això passés"

Brahim Aallaa atenent als mitjans de comunicació davant de casa seva
Brahim Aallaa atenent als mitjans de comunicació davant de casa seva | ACN
Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:51h
El pare de Mohamed Aallaa i de dos dels integrants de la cèl·lula gihadista -Yousseff i Said Aallaa- ha atès als mitjans de comunicació aquest migdia. Brahim Aallaa assegura que el seu fill detingut "no ha fet res" i que cap de les famílies dels joves terroristes de Ripoll volia que "això passés". Mohamed va ser detingut el passat divendres i, després de declarar a l'Audiència Nacional de Madrid, va quedar en llibertat provisional i ha tornat aquesta matinada en taxi a Ripoll.

El seu pare explica que el dia dels atemptats a Barcelona, Mohamed era a la platja de Roses, a l'Alt Empordà, amb la seva dona i la seva filla, i que no "sabia res" dels plans que estaven gestant els seus altres dos germans. Cal recordar que Yousseff Aallaa és un dels morts de la casa d'Alcanar Platja, i que Said Aallaa va ser abatut a Cambrils per la policia.

En aquest sentit, Brahim ha dit que no va notar cap comportament estrany en ells però ha admès que Youseff no vivia a la casa familiar des de fa un mes i mig i que anava a la mesquita de manera habitual. El jutge de l'Audiència Nacional va deixar Mohamed en llibertat provisional aquest dimarts després de considerar que no hi havia indicis "suficientment sòlids" per decretar la presó ja que el veritable propietari del cotxe de Cambrils, malgrat que el vehicle estava al seu nom, era el seu germà,Youseff .