Mohamed Aalla arriba a Ripoll després de quedar en llibertat a l'Audiència Nacional

El jutge Fernando Andreu va considerar que el vehicle al seu nom era realment propietat del seu germà

Un amic del Mohammed Allaa truca al portal per visitar-lo aquest dimecres
Un amic del Mohammed Allaa truca al portal per visitar-lo aquest dimecres | ACN
Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:07h
Mohamed Aalla, un dels detinguts a Ripoll pels atemptats a Barcelona i Cambrils que va declarar ahir a l'Audiència Nacional de Madrid, ha tornat a Ripoll. Ha arribat a casa seva pels volts de les sis del matí després que el jutge Fernando Andreu decretés aquest dimarts llibertat provisional per a ell. El magistrat considera que si bé el vehicle que els terroristes conduïen a Cambrils estava al seu nom, el "propietari real i qui disposava del vehicle" era el seu germà, Youseff Aalla, mort a l'explosió d'Alcanar.

Segons una informació de l'ACN, Aalla ha arribat en un taxi, tot i que, segons ha explicat fora de càmeres, no portava ni diners ni documentació a sobre. Els seus familiars han estat els que han pagat l'import del viatge un cop ell ha arribat a casa. Ara mateix, està "descansant" a l'interior de l'habitatge.
 

Mohamed Aalla ahir, abans de declarar a Madrid a l'Audiència Nacional. Foto: EFE


Dos germans de Mohamed Aalla van morir durant els fets a Alcanar i Cambrils. Youseff és un dels morts en l'explosió d'Alcanar, mentre que a Said el van abatre a Cambrils.

Driss Oukabir i Mohamed Houli Chemlal han estat enviats a presó per part del jutge Andreu, qui també ha prorrogat 72 hores la detenció del propietari del locutori del passeig Ragull, Salh El Karib. Precisament ahir a la nit els Mossos i la Guàrdia Civil van estar escorcollant el locutori de Ripoll durant més de quatre hores.