L'alcaldessa de Montagut i Oix i el vicepresident del Consell del Solsonès visiten el Torrent de la Cabana

S'interessen pel sistema de control d'accés a la zona i els seus efectes

Redacció
23 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:45h
Els visitants volen implementar mesures similars als seus municipis i comarca
Els visitants volen implementar mesures similars als seus municipis i comarca | Aj. Campdevànol
Aquest dilluns l'alcaldessa de Montagut i Oix, Mònica Boix, i el vicepresident responsable de turisme del Consell Comarcal del Solsonès, Josep Caelles, han visitat l'Ajuntament de Campdevànol per conèixer de primera mà el dispositiu de control d'accés que aquest ha dissenyat al Torrent de la Cabana. Així ho ha informat el consistori campdevanolenc, que ha destacat que "el dispositiu que ha obert diferents notícies de mitjans de comunicació d'abast nacional al llarg de l'estiu, ara centra l'atenció d'Ajuntaments i organismes afectats per la massificació de paratges naturals amb gorgs".

Amb l'alcaldessa de Montagut i Oix van venir també tècnics del Consorci de l'Alta Garrotxa, interessats a analitzar la mesura, "per estendre determinades accions a l'espai de Sadernes". El vicepresident del Solsonès, acompanyat del gerent del Consell, s'han interessat pel dispositiu per tal de fer-lo efectiu en determinats municipis de la seva comarca.

La visita va començar amb una reunió de treball a l'Ajuntament per després visitar in situ l'espai de la Font del Querol i del Torrent de la Cabana. L'alcaldessa i el vicepresident han advertit que "inevitablement, davant de la proliferació de les massificacions en els gorgs de tot el país, el dispositiu del Torrent de la Cabana, obre un camí del qual aprendre accions, mesures i possibilitats".

L'Ajuntament de Campdevànol també informa en aquest sentit de la voluntat de reunir-se durant la tardor amb altres municipis afectats per aquestes massificacions "per continuar compartint experiències i sumar esforços".
 

L'alcaldessa i el vicepresident del Solsonès han visitat in situ el Torrent. Foto: Aj. Campdevànol