Operació dels Mossos a Vilafranca i Ripoll en el marc de la investigació dels atemptats

La policia escorcollen un pis de Vilafranca del Penedès i un locutori de Ripoll

Escorcoll dels Mossos en un locutori de Ripoll
Escorcoll dels Mossos en un locutori de Ripoll | Xevi Pujol
Jordi Bes / Bernat Surroca / Xevi Pujol
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 22:33h
Els Mossos d'Esquadra estan duent a terme aquest vespre una operació policial a Vilafranca del Penedès i una a Ripoll en el marc de la investigació per trobar més indicis dels atemptats de Barcelona i Cambrils, segons ha confirmat la policia catalana a NacióDigital.

A Ripoll, els Mossos han entrat al voltant de les 19.40 h a un locutori del passeig de Ragull que és propietat de Salh el Karib, un dels detinguts a la població per la seva presumpta vinculació amb la preparació dels atemptats. L'operació la realitzen agents amb la cara tapada, i la policia ha col·locat una lona al davant del local per no revelar detalls de les seves indagacions.

Paral·lelament, a Vilafranca escorcollen el pis situat al número 45 del carrer Ignasi Iglesias del barri del Poble Nou. Els Mossos no han donat detalls de l'operatiu, però hi ha diversos agents amb el rostre tapat i armats amb metralletes. Vilafranca es troba a 15 quilòmetres d'on ahir a la tarda els Mossos van abatre l'autor de l'atropellament massiu a la Rambla de Barcelona, Younes Abouyaaqoub.

L'operació dels Mossos s'ha conegut poc temps després que hagi acabat la declaració dels detinguts pels atemptats a l'Audiència Nacional, que han admès que preparaven un atemptat amb bombes en punts claus de Barcelona i amb immolacions.