La Fundació Emma adequarà la sala polivalent i comprarà nous equipaments

L'Obra Social «la Caixa» col·laborarà en part de la meitat del cost de les intervencions

Redacció
22 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:03h
Signatura del conveni de la Fundació amb la Caixa per les millores
Signatura del conveni de la Fundació amb la Caixa per les millores | Aj. Sant Joan de les Abadesses
La Fundació Emma de Sant Joan de les Abadesses adequarà la sala polivalent, un espai comú molt important dins les seves instal·lacions, per tal de ser-la més "agradable, còmoda i segura". Se'n repararan les parets, s'enguixaran de nou, es folraran i també es pintarà la sala, amb unes intervencions que tindran un cost de 2.500 euros. També s'adquiriran 10 butaques i 10 reposapeus abatibles "per prestar un millor servei als usuaris", amb un cost de 3.900 euros, tal com ha informat l'alcalde Ramon Roqué.

Prop de la meitat del cost de finançament d'aquestes intervencions en instal•lacions i equipaments es farà a través d'una col•laboració de l'Obra Social "la Caixa". El conveni es va rubricar el passat 17 d'agost a Sant Joan, i el van signar la directora d'Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa i Ripollès, Montse Benítez, i l'alcalde santjoaní i president del Patronat de la Fundació Emma, Ramon Roqué, en un acte que també va comptar amb la presència del director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Carles Juanola, i la directora de la Fundació Emma, Mònica Rebollo.

La Fundació Emma ha anat augmentant places i oferint més serveis adaptats a les necessitats i les preferències de les persones. Des de fa una anys, està rehabilitant les habitacions de la residència "amb l'objectiu que totes disposin de banys practicables adaptats a persones amb dependència i mobilitat reduïda". Queden vuit de les 34 habitacions del complex per millorar. A més, durant les darreres setmanes s'està acabant la construcció de dues terrasses a l'entrada principal de la residència.