VÍDEO Traslladen a Barcelona el presumpte terrorista que va sobreviure en l'explosió d'Alcanar

Mohamed Houli Chemlal ha hagut de ser atès a urgències de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa abans d'iniciar el trasllat

L'ambulància que ha traslladat Mohamed Houli Chemlal, sortint de l'hospital de Tortosa
L'ambulància que ha traslladat Mohamed Houli Chemlal, sortint de l'hospital de Tortosa | ACN
Redacció
21 d'agost del 2017
Actualitzat a la 13:12h

El Mossos d’Esquadra traslladen aquest diluns al matí des de Tortosa i fins a Barcelona el presumpte terrorista que va sobreviure en l’explosió d’un xalet a Alcanar dimecres passat.

Mohamed Houli Chemlal, nascut a Melilla i resident a Ripoll, va ser detingut dijous per la seva presumpta relació amb els atemptats de Barcelona i Cambrils i des de divendres es trobava detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Tortosa.

El jove, de 20 anys, ha estat traslladat aquest matí al voltant de les 10:30 amb ambulància a urgències de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i, des d’allà, ha emprès el trajecte a Barcelona. Fonts policials han confirmat que durant la nit s’hauria trobat malament, i per això ha hagut de ser atès a l’hospital.

Des de l’Hospital Verge de la Cinta i enmig d’un fort desplegament policial, Mohamed Houli Chemlal ha estat traslladat en una ambulància escortada cap a la caserna de la Guàrdia Civil de Sant Andreu, a Barcelona. Des d’allà, es preveu que sigui traslladat a l’Audiència Nacional.

Houli Chemlal va sobreviure en l’explosió que va ensorrar dimecres passat el xalet d’Alcanar, on la cèl·lula jihadista preparava els atemptats a Barclona i Cambrils.
 

Pla general de l'ambulància que ha traslladat Mohamed Houli Chemlal, sortint de l'hospital de Tortosa en direcció a Barcelona. Foto: Roger Segura / ACN