Amadeu Casas mostra la seva mestria amb la guitarra a Setcases

El passat 19 d'agost va actuar en un dels últims concerts del Festival de Música de la Vall de Camprodon

Redacció
21 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:58h
Amadeu Casas, en concert a Setcases aquest dissabte
Amadeu Casas, en concert a Setcases aquest dissabte | FMVC
Amadeu Casas, guitarrista barceloní, va actuar el passat dissabte 19 d'agost a la plaça de l'Ajuntament de Setcases, en un dels últims concerts del Festival de Música de la Vall de Camprodon 2017 (FMVC). El públic, vingut de diferents punts, va quedar impressionat pel domini, l'expressivitat i la tècnica de Casas, i també per la qualitat del trio de luxe que l'acompanyava: Gabriel Mastronardi al teclat, Matías Míguez al baix elèctric i Salvador Toscano a la bateria.

La mestria d'Amadeu Casas amb la guitarra va quedar demostrada des del principi del concert, en el qual també va destacar la seva comunicació amb el públic. El concert es va obrir amb el tema Dinner Check i a continuació la banda va interpretar Ask me no question, començant així a desgranar temes del CD d' Amadeu Casas "The King is gone", dedicat a B.B. King, el rei del blues que ens va deixar el 2015.

Es destaca també la interpretació d'alguns temes de l'últim disc d'Amadeu Casas "Lo gaiter de la Muga", basat en composicions del mateix Casas sobre poemes del poeta empordanès Carles Fages de Climent.