​Els Mossos no tenen indicis que hi pugui haver un nou atemptat imminent a Catalunya

La policia ja ha realitzat nou registres en pisos de Ripoll i segueix buscant el darrer fugitiu que estaria relacionat amb els atacs de Barcelona i Cambrils | Recomana accedir "amb la màxima antelació possible" als partits del Barça i el Girona del cap de setmana pels controls de seguretat

L'inspector portaveu dels Mossos, Albert Oliva, en una imatge d'arxiu
L'inspector portaveu dels Mossos, Albert Oliva, en una imatge d'arxiu | ACN
Redacció
19 d'agost del 2017
Actualitzat a les 21:29h
Els Mossos d'Esquadra descarten un nou atemptat imminent a Catalunya. Segons l'inspector portaveu del cos, Albert Oliva, "si en aquests moments hi ha informació perquè es produeixi un nou atemptat la resposta és que no". No obstant això, ha recordat que s'està en alerta des de fa més de dos anys i mig, i "la possibilitat que hi hagi un atemptat no es descarta mai".

Oliva ha explicat que els Mossos ja han realitzat nou entrades i registres a Ripoll, després del que es va realitzar anit, per "intentar lligar tota la informació" sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils. A més, ha reiterat que la policia catalana segueix buscant el darrer fugitiu que estaria relacionat amb els atemptats. Es tracta de Younes Abouyaaqoub, també veí de Ripoll, de 22 anys, si bé la policia no confirma si era el conductor de la furgoneta.

La policia també ha recomanat que els aficionats acudeixin als partits de futbol del FC Barcelona i el Girona d'aquest cap de setmana "amb la màxima antelació possible", perquè, a més dels controls de seguretat a l'entrada als estadis, també hi haurà "controls esporàdics a vehicles i persones que hi accedeixin", ha afirmat Oliva. El Girona juga aquest dissabte amb l'Atlètic de Madrid i el Barça amb el Betis aquest diumenge.