Dues periodistes, detingudes a Ripoll per accedir a un domicili investigat pels Mossos

S'haurien saltat el cordó policial i han estat traslladades a comissaria

Redacció
19 d'agost del 2017
Actualitzat el 21 d'agost a les 18:31h

Agents dels Mossos d'Esquadra, durant els registres d'aquesta matinada a Ripoll Foto: Xevi Pujol


Dues periodistes espanyoles estan detingudes a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per haver accedit sense permís a l'interior d'un domicili de Ripoll investigat en relació als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils. Els fets han succeït aquest dissabte al migdia.

Segons ha explicat el portaveu dels Mossos d'Esquadra, que ha qualificat els fets com a "petit incident", aquest ha estat protagonitzat per dues periodistes espanyoles i tres periodistes italians.

"Les dues periodistes espanyoles han accedit a l'interior d'una vivenda que estava acordonada amb cinta policial per Mossos", i per tant, "s'ha produït la violació d'un domicili d'una persona particular". En aquests moments, les dues dones estan a comissaria "per intentar clarificar tots els fets", segons l'inspector Albert Oliva.

De la seva banda, els periodistes italians no han arribat a accedir a l'interior de l'habitatge "i per tant no han arribat a realitzar la violació del domicili", motiu pel qual no han estat traslladats a comissaria.