Segona detenció a Ripoll relacionada amb l'atemptat a Barcelona

Agents armats dels Mossos i la Guàrdia Civil escorcollen diversos pisos i tallen carrers de la vila

Escorcolls a Ripoll
Escorcolls a Ripoll | Xevi Pujol
18 d'agost del 2017
Actualitzat a les 9:19h


Diversos escorcolls aquest matí a Ripoll relacionats amb l'atemptat terrorista que va matar 13 persones i en va ferir un centenar més ahir a Barcelona. Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil han entrat, pels voltants de les 7.00 del matí a diferents pisos de la vila. A banda, s'han tallat alguns carrers al trànsit durant una estona, i s'han pogut veure nombrosos cotxes de la policia i també dels serveis d'emergències.

Els veïns han pogut veure com nombrosos policies, amb armes reglamentàries, estan patrullant pels carrers de Ripoll. També s'han pogut veure agents amb gossos. Hi ha desplegat un fort dispositiu, amb un anar i venir constant de vehicles dels Mossos i la Guàrdia Civil. El municipi es troba blindat per les forces de seguretat, que han establert un fort control policial a l'entrada sud.

En els últims minuts s'ha confirmat, per part del conseller d'Interior Joaquim Forn a Catalunya Ràdio, una segona detenció a la població. A banda, Forn també ha explicat que una altra persona vinculada amb l'atemptat estaria sent assetjada pels Mossos a Ripoll, en diversos escorcolls simultanis que s'estan realitzant.
 

Escorcolls a Ripoll. Foto: NacióRipollès

 

Escorcolls a Ripoll. Foto: Xevi Pujol

 

Escorcolls a Ripoll. Foto: NacióRipollès