Oriol Monzó, campió de l'Open de tennis taula de Camprodon

Nadina Riera va ser la millor jugadora del torneig

16 d'agost del 2017
Actualitzat a les 12:06h
Oriol Monzó durant la competició
Oriol Monzó durant la competició | David Fajula
Oriol Monzó va ser el guanyador de la vuitena edició de l'Open de Camprodon de Tennis de Taula, que es va celebrar durant aquest cap de setmana al Pavelló Llandrius de la localitat. El jugador de la superdivisió estatal de tennis taula es va imposar a la final a Marc Clotet, del CER l'Escala, per 3-0. Monzó ja va guanyar la passada edició de la Copa del Rei amb el DKV Borges Vall. El tercer esglaó del podi el van ocupar Jordi Tor, del CTT Olot Ammerländer, i el basc Xabier Legarra, del Marpez Beraun Errenteria.

La millor jugadora femenina del torneig va ser Nadina Riera, del Girbau Vic TT, que va perdre a quarts de final contra Jordi Tor, per 3-2. Bernat Folch, per la seva banda, es va proclamar campió de l'Open B. La competició va aplegar el màxim previst de participants, 96, provinents de Catalunya, el País Basc, el País Valencià i Andorra.