Sant Pau de Segúries celebra la Fira del Bolet i els Jocs de Fusta el 14 i 15 d'agost

Enguany es vol potenciar tot allò que es pot elaborar amb fusta

Redacció
03 d'agost del 2017
Actualitzat a les 17:52h
Sant Pau de Segúries acull els dies 14 i 15 d'agost la segona edició de la Fira del Bolet i dels Jocs de Fusta. Aquest any, s'hi vol potenciar no només la part gastronòmica de la fira sinó també tot allò que es pot elaborar amb fusta, especialment les joguines. A la Vall de Camprodon, els reconeguts ceps, molt utilitzats en la cuina del territori i molt apreciats, així com el moixernó o el reig, es poden trobar a l'estiu.

Així doncs, no cal esperar que arribi la tardor per sortir a buscar bolets, ja que en punts de muntanya l'estiu pot ser també un bon moment per gaudir d'aquestes delícies culinàries. Per tant, durant aquestes dates s'aprofita per fer aquesta festa del bolet a Sant Pau.

A banda de la gastronomia, a la fira s'hi afegeix un altre element rellevant com són els objectes de fusta. L'al·licient és el de poder veure i tocar tot tipus de productes elaborats amb fusta, començant per les joguines. Segons l'organització, són molts els pares i mares que defensen que les joguines amb les quals juguen els seus fills siguin de materials naturals com la fusta. D'aquesta manera, poden ser úniques i fetes a mà.

La fira comptarà amb diverses activitats per als més menuts que començaran des de dilluns a la tarda fins al dimarts, durant tot el dia. S'hi farà una demostració de robòtica, un taller de baldufes, sessions de titelles, jocs tradicionals per a petits i grans, una fira d'antiguitats amb joguines i altres objectes de fusta, divertits photocalls i una exposició de capgrossos.

Els horaris de la fira seran des del dilluns 14 d'agost a les sis de la tarda fins al dimarts 15, quan estarà oberta de les deu del matí a les vuit del vespre.
 

Cartell de la fira que es farà el 14 i 15 d'agost. Foto: Aj. Sant Pau de Segúries