Un conductor begut circula 9 quilòmetres en contra direcció a la C-17

Els Mossos van detenir l'home, un veí de Torelló de 22 anys, que multiplicava per quatre la taxa d'alcohol permesa

Redacció
01 d'agost del 2017
Actualitzat a les 16:34h

Retencions a la C-17 en sentit Barcelona, aquest dilluns. Foto: Josep M. Costa


Els Mossos d'Esquadra van enxampar un conductor begut que va circular fins a nou quilòmetres en contra direcció a la C-17 a Malla, a la comarca d'Osona. L'home, un veí de 22 anys de Torelló, va multiplicar per quatre la taxa permesa ja que va marcar 0.98 mg d'alcohol per litre d'aire expirat.

Cap a les quatre de la matinada del dissabte 30 de juliol, els Mossos van un avís del 112 dient que un turisme estava circulant en contra direcció a l'alçada del punt quilomètric 49 de la carretera C-17, al terme municipal de Malla. El vehicle anava en sentit Ripoll però per la calçada destinada al sentit Barcelona.
 
Dues patrulles van anar al lloc indicat i van intentar aturar el vehicle a l'alçada dels punts quilomètrics 55 i 57, però el conductor no va fer cas de les indicacions dels agents i va continuar la marxa. Ràpidament, les patrulles van seguir el vehicle fins que el van poder aturar al quilòmetre 58. En total el conductor va recórrer uns nou quilòmetres, i va obviar fins a cinc sortides per poder abandonar la via, segons informen els Mossos.

Finalment, va quedar detingut per un delicte de conducció temerària i per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques. Va passar el mateix dia 30 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.