Comencen les obres de neteja de les muralles del castell de Sant Nicolau de Camprodon

Els treballs s'han iniciat a finals d'aquest juliol

Redacció
28 de juliol del 2017
Actualitzat a les 18:20h

Obres de neteja a les muralles del castell. Foto: Aj. Camprodon


L'ajuntament de Camprodon, amb la supervisió i el suport de la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, ha iniciat aquest mes de juliol els treballs de neteja de les muralles del Castell de Sant Nicolau. El consistori destaca que "segueix apostant fermament per fer valdre els diferents actius patrimonials, històrics i identitaris amb els quals compta la vila".

L'actuació es duu a terme a través d'una empresa especialitzada i consisteix en el desbrossament i condicionament d'aquesta zona d'especial interès patrimonial. En concret, les tasques de neteja impliquen la retirada de vegetació amb l'objectiu d'oferir una visió nítida i completa d'aquest conjunt emmurallat situat a la muntanya de Sant Nicolau; i a partir d'aquí, es determinaran les accions futures a seguir.

Xavier Sala, alcalde de Camprodon, ha explicat a través d'un comunicat de premsa "aquest només és el primer pas d'un projecte que venim consensuant des de fa temps amb la Generalitat de Catalunya i que ens permetrà obrir a tots els camprodonins i camprodonines i als nostres visitants el patrimoni arquitectònic únic que tenim a la vila".

Sala ha destacat que Camprodon és un municipi amb "molta personalitat i molt rellevant dins la història de la comarca". Per això ha considerat important que la idiosincràsia i la identitat pròpies siguin reconegudes i realçades.