Pilarín Bayés serà homenatjada amb el premi «La Mirada Oberta» de Vallfogona

La dibuixant osonenca rebrà diumenge el reconeixement

Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:36h
Vallfogona del Ripollès homenatja enguany a Pilarín Bayés amb el premi "La Mirada Oberta". Es tracta del tercer any que la població atorga aquest reconeixement a persones que, dins de l'àmbit català, hagin destacat per trajectòria en literatura, ciència, art, esport, pensament... El premi està inspirat en el reliquier, una edificació religiosa oberta als quatre vents, davant la qual se'n fa l'acte d'entrega, a l'aire lliure.

La dibuixant de Vic rebrà "La Mirada Oberta" aquest diumenge 30 de juliol a dos quarts de 12 del matí. L'acte d'entrega comptarà amb la presència de l'alcaldessa de Vallfogona, M. Carme Freixa, i de Pilar Espona, la persona que ha estat l'encarregada de fer una glossa de la persona homenatjada. S'hi farà una breu lectura poètica a càrrec de membres del grup local La Fogona i de Carme Rovira, just abans de lliurar el premi a Bayés.

La primera edició del reconeixement, que es va fer l'any 2015 dins del Memorial Josep M. Jubells, es va concedir a Jordi Baijet i Achón. L'any passat el premi el va rebre Màrius Sampere i Passarell.