Ripoll acollirà el 8 d'octubre la 5a edició del Trail Terra de Comtes i Abats

S'hi faran fins a tres curses: Iniciàtic, Panoràmica i Gran Trail | Les inscripcions ja són obertes al web de la cursa

Adrià Matas va ser el guanyador del 4t Trail Terra de Comtes i Abats l'any 2016
Adrià Matas va ser el guanyador del 4t Trail Terra de Comtes i Abats l'any 2016 | Josep Maria Montaner
Redacció
21 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:34h

Els corredors descobriran una part del Ripollès totalment verge en el sector de curses de muntanya. Foto: Josep Maria Montaner.


Per a celebrar la cinquena edició de Terra de Comtes, el club organitzador, l’Esportiu Ripoll, convida a córrer els seus participants més fidels. Tots els trailrunners que hagin participat en totes les edicions veuran recompensada la seva fidelitat amb una inscripció a la prova d’enguany: si han estat participants de totes les Terra de Comtes el 8 d’octubre tenen un dorsal de franc per a la distància que desitgin: Gran Trail 42km, Panoràmica de 30km o Iniciàtic de 13km.

D’altra banda, i com a novetat, la Trail Terra de Comtes estrena tres recorreguts totalment diferents, de fet la prova es mou geogràficament cap a l’oest de la Vila i no cap al nord. Així, doncs, els corredors descobriran una part del Ripollès totalment verge en el sector de curses de muntanya. La serra d’Emprius, el collet de l’Auró, l’ermita de Sant Marc i sobretot l’espectacular pujada al rasos de Tubau, un altiplà envoltat per cingles des d’on s’observa una espectacular panoràmica de la Serra del Cadí, el Pedraforca i Ensija i els cims del Pirineu oriental, com el Puigmal. Per gaudir d’aquesta postal cal ser participant de la marató, anomenada Gran Trail.

Fins a la data, corredors com Jordi Gamito, Gerard Morales, Dolors Morcillo, Messi Arcos o Jordi Auró entre molts d’altres han estat vencedors d’algunes de les curses que proposa l’organització.

Les inscripcions ja són obertes al web de la cursa: www.trailterradecomtes.com.