El Santuari Gaia publica el conte «Jacob, el porquet valent de Camprodon»

L'obra, escrita per Ismael López, vol conscienciar els nens sobre el maltractament animal

El llibre està basat en un dels animals que viu a l'entitat animalista
El llibre està basat en un dels animals que viu a l'entitat animalista | Santuari Gaia
Redacció
19 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:29h
El Santuari Gaia de Camprodon ha posat a la venda un nou conte infantil que ha titulat "Jacob, el porquet valent de Camprodon". L'obra vol conscienciar als nens i nenes sobre el maltractament cap als animals i tracta d'una nena que viu a Camprodon i mou cel i terra per salvar a un porquet que anava a morir.

El conte ha estat escrit per Ismael López Dobraganes, un dels fundadors de l'entitat animalista. Els dibuixos que l'il·lustren han estat realitzats per nens amants dels animals de Cardedeu, Cornellà de Llobregat, Roses, La Garriga, Buenos Aires, Galicia, Piera, Torremolinos, Palma de Mallorca, Maçanet de la Selva, Mataró, Valladolid i Errenteria. A la portada hi apareix el pont de Camprodon.

Ismael López explica que aquest és el tercer conte que treu el Santuari "després de la bona acollida que han tingut els dos anteriors, amb els quals treballen molts professors a les escoles". L'autor espera que l'obra, basada en un dels habitants del Santuari, "canviï moltes consciències, perquè el futur per un món millor es troba en mans dels nens".
 

Ismael López, autor de l'obra, a Ripoll. Foto: Santuari Gaia