Restriccions de trànsit a la C-17 a partir d'aquest diumenge

Territori i Sostenibilitat anuncia treballs al ferm entre La Garriga i Centelles |Les afectacions seran de nit i durant uns dos mesos

Redacció
14 de juliol del 2017
Actualitzat a les 14:06h
Les cues a la C-17 a Parets del Vallès
Les cues a la C-17 a Parets del Vallès | NacióDigital
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat que la C-17 patirà restriccions de trànsit a partir de la nit de diumenge 16 al dilluns 17 de juliol i durant uns dos mesos entre La Garriga i Centelles. Les afectacions a la carretera es deuran als treballs que consisteixen en el tractament del ferm, ja que s'estendrà paviment antilliscant en diversos trams.

Segons la Generalitat, les obres compten amb un pressupost d'1 milió d'euros. Aquestes comportaran l'ocupació d'un dels dos carrils de la circulació per sentit, des de les 20 h i les 6 h del dia següent, entre la nit de diumenge a dilluns fins a la de dijous a divendres.

Les obres, inactives durant les operacions especials

També s'ha informat que en les dates d'operacions especials de trànsit no es treballarà. En concret, del 30 de juliol al 2 d'agost, del 14 al 15 d'agost, del 31 d'agost al 3 de setembre, i del 10 a l'11 de setembre no hi haurà obres.

L'actuació és la continuació dels treballs d'asfaltat que s'han dut a terme entre Parets del Vallès i la Garriga en les últimes setmanes.