Cultura, comerç, natura i tradició s'uneixen al Camprodon essential

Un munt d'activitats es concentren al cap de setmana del 29 i 30 de juliol

Redacció
14 de juliol del 2017
Actualitzat a les 11:01h
El Festival de Música de la Vall de Camprodon es donarà inici durant el cap de setmana
El Festival de Música de la Vall de Camprodon es donarà inici durant el cap de setmana | FMVC
El Camprodon essential celebra la seva segona edició el cap de setmana del 29 i 30 de juliol. El certamen pretén emmarcar en aquests dos dies algunes de les activitats més destacades que es duen a terme a Camprodon durant l'estiu. Propostes relacionades amb la cultura, el comerç, la natura, la tradició i el patrimoni es donaran cita a la vila amb un programa en el qual hi destaca a Fira del Dibuix i l'Artesania, un concurs de pintura ràpida o l'inici de la 18a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon 2017.

Xavier Juncà, regior de Turisme i Promoció Econòmica de Camprodon, ha manifestat a través de l'Ajuntament que la segona edició del Camprodon essential "arriba amb novetats i amb l'objectiu d'agrupar un conjunt de propostes de primer ordre en un dels caps de setmana amb més moviment de l'estiu; la voluntat de l'Ajuntament és donar context i ordre al paquet d'iniciatives que es proposen i que els veïns, veïnes i visitants en puguin gaudir de la millor manera possible".

Dibuix, artesania i música

El consistori de la localitat destaca dins del programa d'activitats el reforç de les accions i els tallers de la Fira del Dibuix i l'Artesania. Així mateix, impulsa un concurs de pintura ràpida obert a tothom que es farà el dissabte 29 de juliol, dins del qual s'hi inclou un premi especial anomenat Manel Surroca, per commemorar-ne el centenari.

Coincidint amb el Camprodon essential, es farà el primer concert de la 18a edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon 2017, amb la presència de Roger Mas, que actuarà el diumenge 30 de juliol. Altres propostes del cap de setmana són la setena edició de la Botiga al Carrer, una visita guiada per Camprodon prevista pel dissabte 29 a les 17 h, la descoberta per Beget el dia 30 a les 12 h, el trenet turístic de la Vall de Camprodon i la segona entrega del Rocafest, un festival innovador que es fa a Rocabruna.

El cap de setmana culminarà amb l'emissió en directe del magazín País Km 0, un programa d'entreteniment que realitzaran conjuntament La Xarxa i Televisió del Ripollès el diumenge 30 de 18 a 20 h. Serà emès per tot Catalunya.
 

Cartell del Camprodon essential. Foto: Aj. Camprodon