Ripoll

L'Ajuntament de Ripoll necessita urgentment un nou policia local

El consistori obre un procés selectiu

| 13/07/2017 a les 12:11h
Arxivat a: Municipis, policia, Policia Local de Ripoll, Ajuntament de Ripoll
L'Ajuntament de Ripoll ha anunciat que necessita cobrir amb urgència una plaça de policia local. El lloc de treball és d'agent interí i els aspirants que hi estiguin interessats poden presentar una sol·licitud acompanyada del seu currículum vitae i acreditació del seu contingut al Registre General de l'Ajuntament fins al dia 25 de juliol a les 15 h.

A banda de les condicions que s'expliquen a continuació, el consistori valorarà el currículum, la formació, l'experiència en un lloc de treball similar i l'entrevista personal que es farà als candidats.

Condicions que demana l'Ajuntament als aspirants:

-Tenir la nacionalitat espanyola, d'acord amb la legislació vigent.
-Haver complert els 18 anys i no superar l'edat de 45 anys.
-Tenir la titulació d'ESO, graduat escolar o equivalent, o bé estar en condicions d'obtenir-la en la data de la finalització del termini de presentació de sol·licituds.
-Tenir una alçada mínima de 1'60 metres les dones i 1'70 metres els homes.
-No patir cap malaltia o defecte físic o psíquic que impedeixi el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
-Estar en possessió del permís de conduir de classe B.
-Acreditar coneixements de llengua catalana de nivell B (nivell intermedi de català) de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent segons l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.

A més, hauran de declarar no estar separats mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir al cos o escala de funcionari del qual hagi estat separat o inhabilitat, o per exercir funcions similars a les que es desenvolupaven en el cas del personal laboral.

Aquest anunci arriba uns dies després que precisament el cos local hagi estat agraciat amb un premi de loteria, que a més va esquitxar a altres ciutadans de la capital del Ripollès.

També us pot interessar

 

COMENTARIS

Ole ole la policia
Anònim, 13/07/2017 a les 19:12
+5
-1
Aquesta regidora s'hi està lluint, no hi havia hagut mai tant desordre amb la policia Sra Vilalta. Ha pujat sous com mai, sembla que són els policies més ben pagats de la província, s'han creat places d'inspector i sotsinspector a gust i conveni del personal existent.

Anònim, 18/07/2017 a les 14:30
+2
-0
La plaça ja té nom.

Aquest article deu ser per cobrir l'expedient de la nova incorporació que ja hi ha hagut al cos.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Les càmeres de l'entrada al barri vell de Ripoll pel carrer de les Vinyes | Jordi Remolins
01/01/1970
Es renovarà la senyalització per evitar confusions i s'ampliarà el temps que tenen els industrials i repartidors per carregar i descarregar mercaderies de 30 a 60 minuts | El consistori insisteix en què no té un ''afany recaptatori'' sinó que vol potenciar el comerç de la zona i fer-la més ''amable'' pels vianants
L'Ajuntament de Camprodon ha delegat al Consell Comarcal del Ripollès la gestió de la recollida de residus al municipi | Ajuntament de Camprodon
01/01/1970
El president del Consell Comarcal, Joan Manso (CiU), ha retret a ERC que digués que la comarca ''es trencava'' quan Camprodon va abandonar el model de gestió de residus de l'ens comarcal | Els republicans han defensat que ells aposten per fer una ''política comarcalista'' i que s'ha d'intentar convèncer a tots els ajuntaments de remar en una mateixa direcció