Via Ciclista

La Generalitat paralitza les obres del carril bici al passeig Maristany de Camprodon

L'Ajuntament ha traslladat al Departament de Territori la inquietud dels veïns i el posicionament de l'oposició

per Isaac Muntadas, Redacció | 10 de juliol de 2017 a les 18:30 |
La Generalitat ha aturat les obres al passeig Maristany per fer-hi passar una via ciclista | Tots per Camprodon
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Generalitat de Catalunya aturarà temporalment les obres de la via ciclista del Ter al passeig Maristany de Camprodon. Una decisió que arriba pocs dies després que el grup municipal a l'oposició, Tots per Camprodon-CP, liderat per l'exalcalde Esteve Pujol emetés un comunicat demanant la paralització immediata dels treballs perquè s'estava malmetent la zona enjardinada del passeig i es modificava el seu aspecte de "manera visible". Precisament, l'Ajuntament ha traslladat al Departament de Territori de la Generalitat les reflexions de l'oposició i la inquietud de diversos veïns sobre les obres.

Així doncs, el Departament de Territori aturarà temporalment els treballs en aquest tram, que ha d'enllaçar les poblacions de Camprodon i Llanars -el tram forma part de la via ciclista del Ter que unirà Ripoll amb Setcases-. Les obres que s'han paralitzat consisteixen en dues travesseres que corregeixen l'orientació del carril bici en la direcció de Camprodon a Setcases, tan d'anada com de tornada. Aquests dos carrils, un dels quals està situat a la part de baix del passeig i l'altra a tocar de la carretera de Llanars, travessen el passeig Maristany per la part ample. L'Ajuntament manté la reunió informativa convocada pel proper dimecres 12 de juliol a les 8 del vespre a la sala de plens del consistori per escoltar tan les valoracions dels veïns com de la Generalitat per tal d'adoptar la millor solució pel municipi. 

 

Participació