El Festival de Música de la Vall de Camprodon arriba a la majoria d'edat

Els sis pobles de la Vall de Camprodon acolliran un concert cadascun des del 30 de juliol al 20 d'agost

Isaac Muntadas
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 12:50h
Un concert de la darrera edició del Festival de Música de Camprodon
Un concert de la darrera edició del Festival de Música de Camprodon | FMVC
Aquest diumenge es dóna el tret de sortida a la divuitena edició del Festival de Música de la Vall de Camprodon. Un certamen en què enguany els sis pobles de la vall acolliran un concert cadascun des del proper 30 de juliol al 20 d'agost. Sens dubte, la música està sent la protagonista de l'estiu a la Vall de Camprodon, ja que la seva capital també va organitzar la 32a edició del Festival de Música Isaac Albéniz del 9 al 16 de juliol amb un total de 12 actuacions en directe.

Però tornant al FMVC, en aquesta edició es preveuen l'actuació de sis artistes i grups de nivell. El cantant Roger Mas obrirà foc el proper 30 de juliol al Casal Camprodoní de Camprodon (19h) amb el concert inaugural del certamen. S'espera que en aquesta vetllada mostri material nou de cara un futur disc, a més de reinterpretar les cançons més emblemàtiques i conegudes de la seva discografia acompanyant-les dels seus músics de capçalera. La seva música, basada en tres pilars com són la música moderna, la tradicional i els sons ancestrals del món, intentaran captivar el públic camprodoní. En aquest concert Roger Mas, a la veu i la guitarra, s'acompanyarà dels seus músics de capçalera, amb Xavier Cuitó al piano i Arcadi Marcet al baix elèctric. 
 

Roger Mas inaugurarà el Festival. Foto: FMVC


Els grups de The Hanfris Quartet, BGKO, Amadeu Casas Quartet, i Sláinte; juntament amb l'artista Victòria Quingles, també es donaran cita durant els mesos de juliol i agost als escenaris de Sant Pau de Seguries, Llanars, Molló, Setcases i Vilallonga de Ter. Una distribució igualitària per la vall per tal de contribuir a posar en valor la riquesa paisatgística i patrimonial d'aquest indret de la comarca del Ripollès. El regidor de Turisme i Promoció Econòmica de Camprodon, Xavier Juncà, ha volgut definir aquest festival com ''una petita mostra del què es pot aconseguir en el terreny cultura i artístic si s'uneixen esforços a nivell comarcal, sumant els actius que té cada poble''. 
 
Programa del 18è Festival de Música de la Vall de Camprodon
Diumenge 30 de juliol

Concert de Roger Mas. Casal Camprodoní de Camprodon. (19.00) Preu: 11 euros

Dissabte 5 d'agost

Concert de Hanfris Quartet. Sala El Molí de Sant Pau de Segúries. (19.00) Preu: 11 euros

Diumenge 13 d'agost

Concert de BGKO. Plaça de l'Om de Llanars. (22.00) Preu: 11 euros

Dijous 17 d'agost

Concert de Victoria Quingles. Església de Santa Cecília de Molló. (19.00) Preu: 11 euros

Dissabte 19 d'agost

Concert d'Amadeu Casas Quartet. Plaça Major de Setcases (19.00) Preu: 11 euros

Diumenge 20 d'agost

Concert d'Sláinte. Sala Cooperativa de Vilallonga de Ter (19.00) Preu: 11 euros