Jaume Giró parla del present i el futur de l'economia al Consell Editorial de NacióDigital

El director general de la Fundació Bancària La Caixa aporta la seva visió sobre els efectes de la crisi i els reptes de futur al nostre país

Jaume Giró a la reunió del Consell Editorial de NacióDigital
Jaume Giró a la reunió del Consell Editorial de NacióDigital | Adrià Costa
Redacció
04 de juliol del 2017
Actualitzat a les 15:45h
NacióDigital va celebrar aquest dilluns la quarta reunió del seu Consell Editorial, que va comptar amb la presència del director general de la Fundació Bancària La Caixa, Jaume Giró. L’estat de l’economia, els efectes de la crisi a mig termini, els reptes de futur en l'àmbit social i una visió general de la política i l’economia catalanes van centrar la intervenció de Jaume Giró, que no va esquivar cap de les preguntes que se li van plantejar.

En la reunió prèvia al sopar, la direcció va presentar al consell les novetats en els formats i continguts que s’han incorporat al diari en els darrers mesos, com són les càpsules de vídeo o el reforç del gènere de l’entrevista. També es van debatre les línies estratègiques a seguir, i es va parlar dels reptes i novetats que afronta el mitjà en els propers dies i mesos.

El més immediat serà la presentació dels projectes que NacióDigital i El Confidencial estan desenvolupant amb el suport de la Digital News Initiative de Google, i que es farà dijous, 6 de juliol, en un acte privat al qual assistiran representants de les institucions, universitats, mitjans de comunicació, grans empreses i col·laboradors del diari.
 

Consell Editorial de NacióDigital al Restaurant l'Olivé Foto: Adrià Costa


El Consell Editorial de NacióDigital està format per una vintena de professionals de diferents àmbits que aporten la seva visió personal tant sobre el contingut de la informació com de la seva difusió des d'un punt de vista tecnològic. L’ens consultor es reuneix periòdicament per posar damunt la taula diversos temes de debat, i sempre es compta amb la presència d’un convidat especial. En l’anterior edició va ser el periodista i director d'El món a RAC1, Jordi Basté.

Els membres del Consell Editorial són: Patrícia Gabancho, Isabel Martí, Jesús Purroy, Ramon Moreno-Amich, Xavier Albert Canal, Brice Lafontaine, Manel Armengol, Vicenç Pedret, Josep M. Vila d'Abadal, Núria Codina, Mònica Puntí, Mercè Generó, Genís Roca, Mercè Piqueras, Ricard Solé, Trina Milan, Núria Macià, Josep Lluís Micó, Jordi Casassas, Carme Vidalhuguet i Joel Joan; a més de l'staff directiu de NacióDigital (Miquel Macià, Karma Peiró, Ferran Casas, Jordi Font, Miquel Serrabassa i José Manuel Gutiérrez). El Consell Editorial està dirigit per Germà Capdevila.
 

Galeria d'imatges de la quarta reunió del Consell Editorial de NacióDigital